суботу, 3 березня 2018 р.

Виїзне засідання членів РМО вчителів української мови і літератури


    16 лютого 2018 року перед вчителями української мови і літератури гостинно відчинилися двері Вершино – Кам’янської філії КЗ Новгородківський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст-ДНЗ" і завідувач Квочка Сергій Миколайович запросив гостей до « Храму науки» де чекали вчителі – філологи Гоц Тетяна Миколаївна та Шаповал Ніна Михайлівна .
    Адже саме цього дня, за планом РМО вчителів української мови і літератури , проводилося засідання на тему " Використання інноваційних технологій в процесі вивчення української мови і літератури".
    Учасникам РМО були представлені уроки на тему ««Види речень за метою висловлювання та емоційним забарвленням» вчитель Гоц Т.М , «Всеволод Зіновійович Нестайко – відомий у світі український письменник. Повість «Тореадори з Васюківки». Пригодницький захоплюючий сюжет твору.» Вчитель Шаповал Н.М.
    Уроки пройшли на високому методичному рівні , цікаво, змістовно. Члени РМО мали змогу ознайомитися з використанням Інтернет-сервісу мультимедійних дидактичних вправ Learning Apps на уроках української мови і літератури. В навчальному закладі завдяки ініціативі та активній роботі адміністрації та вчителів забезпечено покриття Wi-Fi , завдяки чому є вільний доступ до мережі Інтернет.
    Учасники зібрання отримали велике задоволення від виховного заходу: Телепередача «Стосується кожного» присвячена 100 - річчю В.О.Сухомлинського «Людина починається з добра» підготувала Гоц Тетяна Миколаївна.
    Підсумовуючи роботу засідання РМО , завідувач районного методичного кабінету Мараренко Віктор Вільямсович разом із присутніми вчителями району висловив подяку вчителям та учням за організацію уроків та виховного заходу. Не дивлячись на завершення робочого тижня, роз’їжджалися учасники зібрання , сповнені гарних вражень, нових методичних ідей та емоційного піднесення.
    Кожен учасник виїзного засідання РМО до свого педагогічного доробку отримав досвід учителів Вершино – Кам’янської філії КЗ Новгородківський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст-ДНЗ".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Сторінки