вівторок, 9 січня 2018 р.

Як неоціненний Божий дар сприймаємо ми дітей, покладаючи надії на те, що виростуть вони здоровими, добрими, розумними. Добрі почуття йдуть своїм корінням у дитинство, а людяність, доброта, ласка, доброзичливість народжується в маленьких серцях тоді, коли дитина бачить і відчуває це від оточуючих її людей.
Світло, тепло і затишок шкільного дому – це одна з передумов якісного навчання. Адже ми всі розуміємо, що не тільки компетентні педагоги та сучасне обладнання створюють сприятливі умови для якісної освіти в сучасних школах, а є також необхідність забезпечення комфортних умов перебування учасників навчально-виховного процесу у стінах школи. З початку навчального року нам з учнями 10 класу прийшлося добре попрацювати, щоб клас став затишнішим. Було за власні та зароблені на проведених ярмарках кошти поклеєно шпалери  та проведено швидкісний інтернет.
Щиро дякую за допомогу працівникам школи, батькам та моїм активним, невтомним і надійним учням.
"Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає "поміж рядків" її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу". Саме такі рядки В.О. Сухомлинського з великою вдячністю хотілось би присвятити нашим спонсорам, Іващенку Сергію Григоровичу та Іващенко Валентині Анатоліївні - людям, які відставивши безліч турбот та проблем, прийшли на допомогу, доброчинністю допомогли зробити кабінет української мови та літератури Вершино-Кам`янської філії Новгородківського НВК  привітним та гостинним. Тепер на вікнах красуються гарні новенькі штори в українському стилі.
 Кожен з нас покликаний творити добро, бути милосердними одне до одного, любити і цінувати життя, але люди розуміють життя по-різному. Одні живуть для себе в багатстві, в розвагах, а другі творять добро і залишають гарний слід та пам’ять на багато років, а може й століть.

 Село Вершино-Кам`янка,
зав.кабінетом української мови 
та літератури,
класний керівник 10 класу 
Тетяна Гоц


  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Сторінки